pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Over mij

Anne-Marie Stegeman

Na 15 jaar over de wereld gewerkt en gereisd te hebben als product- en exportmanager voor diverse Nederlandse bedrijven, wilde ik graag mijn eigen bedrijf starten

Door de werkervaring die ik heb opgedaan in de cadeauverpakking en het gift segment is mijn passie voor creatieve verpakkingen ontstaan; waarbij je van een cadeau ook écht een verrassing maakt.

Door de contacten die ik had opgebouwd in het buitenland heb ik een selectie gemaakt van betrouwbare Europese producenten en leveranciers. Deze bedrijven heb ik vervolgens bezocht en uitvoerige gesprekken gevoerd over het assortiment en de productiemogelijkheden. Daarnaast zijn condities afgesproken die werkbaar en concurrerend zijn voor de klanten in mijn markt.

In 2007 ben ik enthousiast begonnen met advies over en verkoop van creatieve verpakkingen op de Nederlandse markt. Nu, na vele positieve ervaringen en jaren later, kan ik zeggen: “dat heeft goed uitgepakt”

Inmiddels is de Benelux mijn standaard werkterrein en voor verschillende producenten werk ik ook in andere landen. Mijn goede beheersing van diverse talen komt nog steeds uitstekend van pas bij de communicatie en onderhandelingen met de producent en klant.

decoratief verpakkingsmateriaal 20191008 155428 x27

Mijn doel is om in plezierige samenwerking met de klant het perfecte assortiment of interessante aanvullingen op productlijnen te selecteren. Ik houd ervan om klanten te adviseren qua kleuren, trends en materialen. Hiermee kunnen ze zich in de markt onderscheiden, zodat ze een stuk toegevoegde waarde kunnen leveren naast de vele bestaande standaardproducten.

Door jarenlange productervaring en actuele marktinformatie kunnen de producenten en ik uitstekende producten aanbieden tegen de beste condities.

We delen graag onze creativiteit en enthousiasme!

Maak een afspraak