pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Producenten

Leveranciers

Effeci

De Italiaanse producent Effeci, gevestigd te Ozzero (Milaan), ontwikkelt en produceert creatieve verpakkingsmaterialen voor de bloemen, planten en cadeau industrie.

Lees verder...

 

Francesco Brizzolari

Brizzolari, gevestigd te Codogno (Milaan), is een Italiaanse producent van vele kwaliteiten polypropyleen, textiel en papieren lint in talrijke uni kleuren en dessins.

Lees verder...

M&M Luxe

M&M Luxe is een Franse producent, gevestigd te Chamaret in het zuidoosten van Frankrijk. Ze zijn al decennialang gespecialiseerd in de productie van zijdevloei papier van hoge kwaliteit.

Lees verder...

Piovaccari

De Italiaanse producent Piovaccari, gevestigd in Florence, is al 60 jaar een begrip en marktleider in Italië op het gebied van textiel verpakkingen en accessoires. Ze zijn marktleider in hun eigen land met een sterk groeiend aandeel op de internationale markt.

Lees verder...

Sadoch

Meer dan 4 generaties ervaring, gecombineerd met passie en know how, maakt de Italiaanse producent Sadoch een belangrijke speler in de nationale en internationale markt op het gebied van cadeaupapier. De fabriek is sinds 2003 gecertificeerd met ISO 14001.

Lees verder...

Personalisatie

Elke producent heeft mooie en uitgebreide collecties uni kleuren en originele eigen dessins die elk jaar vernieuwd worden naar de laatste modetrends.

Vrijwel alle producten en verpakkingen die de leveranciers aanbieden kunt u laten personaliseren.

Lees verder...